Twilight Watch

Twilight Watch (Night Watch 3)

Ett anonymt meddelande skickas till nattvaktens kontor och Anton skickas ut på uppdrag att utreda det mycket allvarliga ärendet. I meddelandet påstår någon nämligen att en ”Other” har gett sig till känna för en vanlig människa och att denna människa nu kommer försöka bli en ”Other”.

Handlingen utspelar sig i och omkring Moskva i en värld där vampyrer måste ha licens för att få jaga och kampen mellan gott och ont befinner sig i ett ständigt kallt krig där balansen av makten på endera sidan aldrig får rubbas. När balansen rubbas måste det korrigeras och Anton är precis den rätta för jobbet.

Boken är uppdelad i flera sammanhängande äventyr och tar även upp referenser från händelser i de tidigare böckerna.

Böckerna i serien om ” the Night Watch” är omåttligt populära i ursprungslandet Ryssland och sprider sig snabbt världen över. De tidigare böckerna har filmatiserats och denna är under produktion nu.

Lämna ett svar