Familjetrippen

film_familjetrippen_wide

Familjetrippen är en lättsam komedi som bjuder på många skratt. Kortfattat så går handlingen ut på att en langare blir rånad på hela sitt lager och enda sättet att kvitta sin skuld blir tvungen att åka till Mexiko för att hämta hem Marijuana över gränsen.

Eftersom knarksmuggling kan resultera i mångårigt straff är han naturligtvis sjukt nervös och för att undvika misstankar vid tullen rekryterar han personer i sin närhet som ska föreställa en amerikansk helyllefamilj. Familjen består i det här fallet av en ung kille  från samma trappuppgång, en tonårsrymling samt en strippa i behov av pengar. I början har gänget inget gemensamt och de utsätts för allsköns tokroliga situationer i en husbil knökfylld med knark. Efter ett tag så knyts banden dem emellan och de börjar allt mer likna en familj på riktigt samtidigt som allt runt omkring dem går mer och mer åt pipan.

Var i början väldigt osäker på om en film med Jennifer Aniston skulle vara rolig men jag blev positivt överraskad. Berättelsen är mycket rolig med korta scener och dråpliga situationer. Den sätter inga spår och kommer snart vara bortglömd men det är ändå en film jag kan rekommendera när som helst. Det är en familjefilm men med en del anspelningar på sex så är den kanske inte så lämplig för de allra yngsta. Filmen håller ett bra tempo och är man ute efter snabba skratt så får man definitivt valuta för pengarna.

 

Lämna ett svar