Morning Glories

Morning Glories ser på omslaget ut att vara en tindrande tonårsberättelse men visar sig vara något helt annat.

Handlingen kretsar kring sex studenter som tas in på Morning Glory Academy som är en renommerad internatskola. Men när den nya årskursen med elever anländer på skolan märker de ganska snabbt att skolan är väldigt annorlunda. Skolan verkar studera någonting mystiskt och studenterna själva är en del av denna studie där mord och tortyr är vardagsmat. På skolan gäller det att lära sig att både studera och överleva. Eleverna kommer snart överens om att det bästa de kan göra är att försöka fly därifrån. De har alla olika typer av personligheter och distinkta karaktärsdrag, personkemin är inte den bästa och hur de överhuvudtaget ska kunna samarbeta är en gåta bara det.

Spänning och mystik är ord som kännetecknar denna serie, man vill veta mer om både vad som kommer hända framöver och vad som skett innan. Vad är det skolan försöker åstadkomma? Det är också en hel del omotiverat våld och rent grafiskt så är vissa scener ganska blodiga så jag skulle vilja påstå/hoppas att målgruppen är tänkt för vuxna.

Detta album (Volym 1) täcker avsnitt 1-6, i fortsättning Volym 2 ska berättlsen gå in lite mer detaljerat på varje elev.

Lämna ett svar